המחיר ל-100 גרם שימו לב המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל בפועל! *מתכון מומלץ מצורף בתחתית העמוד
מתכון מומלץ לטוסט אמנטל (מתאים להכנה של 4 טוסטים)
אופן ההכנה
מסדרים 4 פרוסות לחם על משטח עבודה. מורחים בחמאה ומסדרים פרוסה וחצי עד שתיים של גבינת אמנטל מקופלת כגודל הטוסט מעל. מכסים בפרוסת לחם נוספת.
מורחים חמאה בחלק העליון של צמד הפרוסות ומעבירים לטוסטר.
חשוב מאוד להכניס לטוסטר כשהוא קר , אחרת החלק החיצוני משחים והפנימי עדיין לא נמס.