גבינת מסקרפונה איטלקית המחיר הינו ליחידה , כ 250 גרם. *מתכון מומלץ בתחתית העמוד


34 

קרא עוד


מתכון מומלץ לפטריות פורטבלה וגבינת מסקרפונה (מתכון ל-4 סועדים)

  • 8 פטריות פורטבלה ללא רגל
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף עלי תימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 8 כפיות מסקרפונה
  • בלסמי מצומצם
  • 4 חופני עלי ארוגולה שטופים ומיובשים
  • 1/2 לימון
  • פרוסות דקות של פלפל ירוק חריף (לפי הטעם)

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות על פונקציית טורבו. מסדרים את הפטריות על מגש צליה מרופד בנייר אפייה. מזליפים שמן זית, מפזרים עלי תימין, ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מכניסים לתנור וצולים כ 5-7 דקות להשחמה. בינתיים, מסדרים במרכז 4 צלחות עלי ארגולה. מוציאים את הפטריות מהתנור, שמים כפית מסקרפונה בכל פטרייה ומעבירים את הפטריות לצלחות עלי הארגולה. מזליפים בלסמי, קמצוץ מיץ לימון, פרוסות פלפל ירוק חריף, מלח, פלפל שחור גרוס ומגישים. מומלץ להגיש עם טוסט פריך.