המחירים הינם לפי משקל לק"ג, שימו לב המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל בפועל! המחיר לקילו 210 ש"ח חלק אשר מורכב משני נתחים שונים פילה וסינטה, בעל שני מרקמי בשר שונים אשר יוצרים חגיגה של טעמים. הפורטרהוס לעומת "אחיו" הטיבון מאופין בפילה גדול מיושן ביישון יבש
נתח המורכב משני נתחים שונים פילה וסינטה שני מרקמי הבשר השונים יוצרים חגיגה של טעמים. כל שה T-bone קרוב יותר לחלקה האחורי של הפרה, הפילה הופך עבה יותר, וה-T-bone שקרוב לקצה נחשב משובח במיוחד והוא נקרא "פורטרהאוס".
מיושן ביישון יבש.