500 ג' סינטה (מחולק ל-2), 150 ג' בייקון טלה, צרור בצל ירוק. **מתכון מומלץ בתחתית העמוד: מכירה לפי יח'
מתכון מומלץ
- מוציאים את נתחי הסינטה מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
- שוטפים, מיבשים וחוצים את חבילת הבצל ירוק. מתבלים בקמצוץ שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס. (מכינים 2 שיני שום קצוצות בצד).
- מחממים מחבת צלייה לחום גבוה, מוסיפים את הבצלים והשום וצולים כשתי דקות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג, מקררים וקוצצים גס.
- מנגבים את המחבת ומוסיפים את קוביות בייקון הטלה. צולים להשחמה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מנגבים בפעם השנייה את המחבת ומחממים לחום בינוני.
- מתבלים את נתחי הסינטה בשמן זית, מלח גס ושפע פלפל שחור.
- צולים את הנתחים כשתי דקות מכל צד למידת עשייה מידיום.
- מעבירים לקרש חיתוך. מחכים כדקה ופורסים לפרוסות דקות.
- מגישים עם הבצל ירוק, קוביות בייקון הטלה וסקוויז של לימון סחוט .