6 פליטים דניס עם העור ללא עצמות למרינדה
2 עגבניות מגורדות בפומפייה
1 קליפה של לימון ירוק מגורדת
2 שיני שום קלופות ופרוסות גס
2 ענפי זעתר
10 עלי מרווה קצוצים גס
6 כפות שמן זית
כף שטוחה פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערת ערבוב. מסדרים את הדגים במגש צלייה צר, עור כלפי מעלה, יוצקים את המרינדה ומעסים קלות (מומלץ להשאיר ל 4 שעות במקרר). מחממים תנור ל 230 מעלות על פונקציית חום עליון. מוציאים את נתחי הדגים כחצי שעה לפני הצליה מהמקרר. מעסים בשנית ומתבלים במלח גס. מעבירים לתנור ל 14 דקות צלייה. מוציאים מהתנור, בודקים שהדג מוכן, סוחטים לימון טרי מעל ומגישים.