המחירים הינם לפי משקל ק"ג, שימו לב המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל בפועל! בקצהו העליון של נתח הצ'אך, נמצא השפיץ צ'אך אשר מוכר יותר בשם פיקניה, צורתו משולשת ויש לו מעטה שומן לבן ונהדר, אשר עוטף צד שלם. מומלץ לצלות את הנתח שלם על גריל פחמים במרחק של 30 ס"מ ממקור האש, צד שומן תחילה


138 

קיצוב: *
האם לקשור את הנתח:
הערות:

קרא עוד


בקצהו התחתון של נתח הצ'אך, נמצא השפיץ צ'אך אשר מוכר יותר בשם פיקניה, צורתו משולשת ויש לו מעטה שומן לבן ונהדר, אשר עוטף צד שלם.ובנוסף מומלץ לקנות נתח מפרה איכותית ומשוישת ולא נתח של עגלה.